Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iosif Rotariu, atac dur la adresa celor de la FC Bruges, cei care l-au dat afară pe nepotul său, Dorin: 'Nu am înţeles nimic'

twitter
Dorin Rotariu FC Bruges

Iosif Rotariu a explicat motivele care au dus la plecarea nepotului său, Dorin Rotariu (22 de ani), de la FC Brugge la Mouscron. "De când s-a schimbat noua conducere tehnică de la Brugge, lui nu i s-a dat nicio sansă, nici macar în meciurile amicale, de a arata ceva. Cand s-a dus la Brugge, eu cred că a arătat destul de multe, avea perspective destul de bune. Ce s-a întâmplat, habar nu am și nu pot să înțeleg. Mouscron nu cred că este un pas înapoi, important e să joci. La vârsta asta, când ești tânăr și e o echipă care în clasament stă destul de bine, nu cred că e un pas înapoi.

Important e să joace, să aibă meciuri în picioare și să crească din punct de vedere valoric. Nu am înțeles nici politica clubului, nu am înțeles absolut nimic. Dorin nici macar nu s-a intalnit cu noul antrenor când a plecat in vacanță. El a plecat la echipă națională și apoi a avut încă o săptămână de vacanță față de ceilalți de la Brugge, dată de președintele clubului", a declarat Iosif Rotariu la Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.