Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Brăila: Un bărbat condamnat pentru proxenetism şi altul pentru act sexual cu un minor au fost depistaţi de poliţişti

cugetliber.ro
inchisoare

Doi bărbaţi condamnaţi la pedepse cu închisoarea, unul pentru proxenetism şi altul pentru act sexual cu un minor, au fost depistaţi de poliţişti şi au ajuns în închisoare, informează IPJ Brăila.

Poliţiştii au pus în executare două mandate emise pe numele unui brăilean de 35 de ani, condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru proxenetism şi a unui buzoian de 21 de ani, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru act sexual cu un minor.

Astfel, pe raza municipiului Brăila a fost depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Brăila, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de proxenetism, potrivit Agerpres.ro.

Pe raza oraşului Făurei, a fost depistat un tânăr de 21 de ani, din Buzău, pe numele căruia Judecătoria Pătârlagele a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Cei doi condamnaţi au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.