Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IPJ Vrancea: Dosar penal pentru un bărbat care a incendiat anvelope şi cabluri auto, la Slobozia Bradului

politie bun

Un bărbat de 23 de ani, angajat al unei societăţi comerciale din Slobozia Bradului, este cercetat de poliţiştii după ce ar fi incendiat anvelope şi cabluri provenite din instalaţii auto, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Vineri, 12 mai, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un participant la trafic pe drumul naţional european E85 cu privire la faptul că, pe raza comunei Slobozia Bradului, se manifestă un incendiu de deşeuri. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 23 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, bănuit că ar fi incendiat deşeuri, respectiv anvelope şi cabluri provenite din instalaţii auto", a precizat IPJ Vrancea, informează Agerpres.ro.

Potrivit poliţiei, în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru "incendierea oricărui tip de deşeu şi/sau substanţă sau obiect".

În cursul săptămânii, poliţiştii vrânceni au întocmit un alt dosar penal, tot la Slobozia Bradului, după ce în extravilanul comunei au fost incendiate componente provenite din dezmembrarea unor autovehicule. Incendiul a fost lichid cu ajutorul reprezentanţilor SVSU din localitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.