Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză INCENDIARĂ: legătura dintre polițistul pedofil, Gabriel Oprea și Bogdan Gigină

Inquam Photos / George Calin
politist pedofil

Jurnalistul Silviu Sergiu dezvăluie o informație care ar putea explica multe, în dosarele uitate în sertare ale polițistului pedofil Eugen Stan. Se pare că Eugen Stan era polițistul de la rutieră care îi organiza traseul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, la ordinul șefului său direct, Emanuel Vornicu. Se pare că Eugen Stan a fost polițistul care i-a organizat traseul lui Oprea și în noaptea în care a murit polițistul Bogdan Gigină.

Citește și: ASALTUL final al taberei Liviu Dragnea: s-au despărțit apele în PSD

Citește și: Ce va face premierul Mihai Tudose. Scenarii, mutări și surprize. Ce ar putea face președintele Klaus Iohannis

”PEDOFILUL EUGEN STAN POATE FACE LUMINĂ ÎN CAZUL MORȚII POLIȚISTULUI BOGDAN GIGINĂ.

Vă spuneam că mi-a scris ieri un prieten inteligent despre faptul că șeful pedofilului Eugen Stan de la Rutieră avea în ogradă majoritatea traseelor pe care Gabriel Oprea se deplasa cu coloana oficială. Prietenul meu spunea că Eugen Stan s-ar putea să știe cum a murit colegul său și că ar putea să scrie un denunț în acest sens.

IMPORTANT PENTRU TOȚI CITITORII!

La scurt timp după ce am postat asta am fost contactat de un polițist de la Brigada Rutieră, cu care am băut o cafea în această dimineață. Și am aflat lucruri foarte interesante.

De pildă, am aflat că Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu.

Când Oprea suna și anunța că ”în 5 minute plecăm în direcția X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național.

În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deși doamna Kovesi ne asigura că o va face până la sfârșitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci...”, arată Silviu Sergiu, pe pagina personală de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.