Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză ȘOCANTĂ în cazul copilului dispărut: tatăl său crede că a fost RĂPIT! Poliția, în stare de alertă

Copilul în vârstă de opt ani dispărut din comuna Pecineaga este căutat de mai bine de 24 de ore de peste 100 de polițiști, jandarmi și voluntari. Familia se teme că a fost răpit de pe stradă. Toate maşinile care au trecut prin zonă sunt verificate. Rolele băiatului au fost găsite abandonate la 500 de metri de localitate în câmp. Iulian a fost văzut ultima oară sâmbătă, la ora 18, la câteva sute de metri de locuinţa sa din comuna Pecineaga, informează observator.tv.

Citește și: Ministrul Justiției recunoaște că s-a interesat de soarta lui Liviu Dragnea: Am vorbit imediat

Poliția nu are momentan o ipoteză plauzibilă. Iulian Alexandru Biţică şi-a petrecut aproape toată ziua de sâmbătă plimbându-se cu rolele în apropiere de casă. Băiatul, care locuieşte împreună cu tatăl său şi cu iubita acestuia, nu s-a întors acasă la prânz, să mănânce.

"Fata a mâncat, dar când m-am dus să-l chem pe el, nu era. Am zis cine ştie, mă, poate se plimbă pe stradă, lasă-l că vine înapoi, că el a mai făcut chestii din astea, se plimba pe acolo, înapoi. Venea înapoi", povesteşte concubina tatălui.

Era ora 12.00. Trei ore mai târziu, tatăl spune că l-a văzut pe Ionuţ. Se plimba în continuare cu rolele: "I-am spus să meargă acasă şi..., că eu trebuia să merg undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era."

Copilul lipsea de ore bune de acasă. Ultima oară, a fost văzut de o vecină, la două sute de metri de casă: "Era băiatul. Zic: lasă, mami, e copilaşul, se joacă cu căţeii. Şi am plecat. Când am venit de la magazin, sunase tată-său. Dacă e la noi să se joace cu copiii. Dar nu."

Citește și: SURSE Planul 'B' dacă pică guvernul Orban

Abia la ora 19, tatăl băiatului a anunţat dispariţia. 100 de poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat toată noaptea pe Ionuţ, în jurul comunei. Familia se teme că cineva l-a răpit.

Claudiu Biţică, tatăl copilului: "Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu pot să-l vadă pe nicăieri."

Poliţia a luat în calcul toate variantele. Un fost iubit al mamei băiatului a ajuns la audieri, iar maşina lui a fost verificată.

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. Persoanele care îl văd trebuie să anunţe imediat poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.