Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză privind lupta din PSD: 'Tudose nu are sprijinul partidului'! Ce lider i-ar putea locul lui Dragnea în fruntea partidului

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Tot mai mulţi oameni din PSD au început să se întrebe cum ar arăta partidul fără Liviu Dragnea. Dar social-democraţii nu au în prezent oameni capabili să îşi asume conducerea partidului, a declarat sociologul Alin Teodorescu pentru Digi 24. "Singura variantă posibilă ar putea fi actualul președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău".

"Oamenii încep să își dea seama că Liviu Dragnea e toxic pentru partid, deși a condus partidul către o victorie în alegeri. Din ce în ce mai mulți se gândesc la continuarea după Dragnea.

Citește și: Liviu Dragnea, refuz prompt pentru Niculae Bădălău: 'În trei luni dispare'

Unul dintre cei care este într-o poziție să gândească mai multe la această tema este premierul Mihai Tudose, însă dânsul nu are sprijinul partidului.

Deci sunt foarte puțini oameni capabili să își asume o conducere a partidului, și anume o conducere pozitivă a partidului.

În jurul lui Bădălău au început să se adune ceva oameni. Oamenii ăștia gândesc că Liviu Dragnea are cam multă putere și că e cazul să se revină la anumite proceduri democratice.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.