Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză ŞOCANTĂ în scandalul momentului: Informaţii CAPITALE s-ar fi scurs de la SPP spre DNA

Digi24.ro
DNA - Directia Nationala Anticoruptie

Dezvăluiri incredibile ale jurnalistului Ovidiu Ohanesian în scandalul momentului. Legat de disputa dintre liderul PSD, Liviu Dragnea, și șeful SPP, Lucian Pahonțu, Ohanesian susține că Serviciul de Protecție și Pază nu prea și-a făcut treaba, ba chiar a lăsat să se scurgă informații.

Citeşte şi: Poliţia a dat LOVITURA: Tone de produse contrafăcute, confiscate după 30 de percheziţii efectuate în 10 judeţe şi în Capitală

Acesta a mai spus că Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. Mai mult, destinatarul ar fi chiar Direcția Națională Anticorupție.

”Informațiile mele, n-o să le pot proba pe toate, sunt foarte importante în ceea ce privește faptul că SPP nu prea și-a făcut datoria în ceea ce privește Guvernul. E un dosar pe rol la Curtea Militară de Apel a domnului colonel Enache Ștefan, care avea dublă subordonare și era însărcinat, la un moment dat, cu asigurarea comunicațiilor... El era la STS de felul lui și asigura comunicațiile și restul din punctul ăsta de vedere la SGG, la Guvern, și cu acești domni miniștri. Se pare că dânsul, sub nasul SPP și cu acordul SPP și totul trecut în registrele SPP, furniza un stick cu informații zilnic cu tot ce se întâmplă în Guvern. Au reușit să afle Ciuvică cu asociația lui. A primit o hârtie de la Guvern, în care scria că se dau stenograme către altă instituție”, a declarat Ovidiu Ohanesian, pentru B1 TV.

”Cum a aflat DNA în timp real tot ce se vorbește în Guvern? Ordonața 13, 14, #rezist?”, a întrebat retoric Ohanesian.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Anchetă la Compania Aeroporturi Bucureşti: Ministerul Transporturilor a trimis Corpul de Control

”Dragnea a aflat că SPP scoate informații din clădirea Guvernului. În loc să oprească informațiile, ele s-au scurs grămadă. Când Enache a refuzat să furnizeze anumite informații, DNA i-a făcut dosar penal, l-au suspendat, e trimis în judecată și au pus în loc alți trei mai ascultători”, a mai susținut Ovidiu Ohanesian, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.