Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză ŞOCANTĂ: Moartea fiului unui ofiţer SRI, legată de jocul 'Balena Albastră'

Someseanul.ro
balena albastra joc

Ies la iveală amănunte şocante legate de moartea fiului unui ofiţer al Serviciului Român de Informaţii. Se pare că decesul băiatului ar putea avea legătură cu teribilul joc 'Balena Albastră'. Ceea ce părea o crimă perfectă, cu sute de suspecţi audiaţi şi fără nici o urmă, pare a fi finalul jocului care a ucis sute de tineri la nivel mondial. Este vorba despre cazul lui Sabin Ş. (18 ani), fiul unui ofiţer SRI, găsit cu o plagă înjunghiată la finalul anului trecut în apartamentul în care locuia, conform Realitatea TV.

Citește și: Shakira uimește din nou: Cu ce strălucește diva / VIDEO

Moartea subită a unui puşti de 18 ani, din Iaşi, care provenea dintr-o familie bună: tatăl ofiţer SRI, mama – ofiţer vamal, a făcut înconjurul jurnalelor de ştiri, la finele anului trecut, speculându-se că acesta ar fi fost ucis din cauza unei vendete pe care tatăl său ar fi avut-o cu diverse persoane din afara sistemului. Acum, la patru luni de anchetă, tot mai multe indicii tind să contureze un scenariu îngrozitor. Şi-anume că Sabin ar fi putut să pice victimă jocului morbid ”balena albastră”, într-o perioadă în care în România nu se cunoşteau multe lucruri despre el. Fapt recunoscut inclusiv de către anchetatori. ”După noile verificări informatice efectuate, luăm în calcul această ipoteză”, a declarat procurorul Alexandru Pecincu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.

Citește și: REVOLTĂTOR Ce s-a întâmplat cu Coloana Infinitului / VIDEO

Potrivit unor surse judiciare, aceste verificări de pe calculatorul lui Sabin s-au efectuat la insistenţa părinţilor, cei care ar fi avut convingerea că băiatul lor ar fi fost determinat să-şi curme viaţa. În plus, pe corpul tânărului s-ar fi găsit şi alte răni, exact cum prevede acest joc ucigaş, ca cei care se înscriu în el să se automutileze. Procurorii susţin că vor ieşi în scurt timp cu un răspuns oficial în acest caz. Din cauza valului mare de tentative de sinucideri provocate de acest joc, autorităţile din România au declanşat deja campanii de prevenire şi sfătuiesc părinţii să supravegheze activitatea online a copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.