Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎPS Teodosie stabilește o nouă premieră: Se implică în cea mai importantă acțiune digitală a statului

g4media.ro
IPS Teodosie

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a decis, la ședința din 17 februarie, ca „Centrele eparhiale din țară și din străinătate să transmită personalului clerical îndemnul de a-i încuraja pe credincioși să-și îndeplinească această datorie civică și să își declare apartenența religioasă corectă, mai ales prin autorecenzare, în perioada 14 martie-15 mai 2022” la Recensământul Populației și Locuințelor.

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, devine primul ierarh al Bisericii Ortodoxe Române care se implică într-un mod cu totul deosebit în realizarea recensământului. Astfel, alături de Primăria Constanța, ierarhul tomitan a încuviințat ca în incinta Centrului Eparhial Tomis (Palatul Arhiepiscopal, Str. Arhiepiscopiei, 23) să se deschidă un Centru de Autorecenzare Asistată (ARA), care vine în întâmpinarea celor ce doresc să fie asistați în procesul de autorecenzare online.

Citește și: Românii au prins drag de recensământ: Avalanșă de chestionare completate - Brașovul nu are rival între județe

”Aici poate veni orice cetățean român, care dorește să apeleze la metoda autorecenzării online și care are nevoie de asistență în acest proces. Asistarea este asigurată de către recenzor Marin Georgeta.

Centrul funcționează în cadrul Bibliotecii Eparhiale, până la data de 15 mai 2022, când se încheie etapa de autorecenzare online, după următorul program:

- luni-vineri: între orele 10-17;

- sâmbătă, duminică: între orele 10-14.

Centru este organizat în parteneriat cu Direcția Județeană de Statistică – Constanța și Primăria Constanța.”, anunță Arhiepiscopia Tomisului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.