Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irak: Cel puțin nouă persoane au fost ucise, după ce mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat casa unui ofițer militar sunit

irak

Cel puțin nouă persoane au fost ucise luni în provincia Anbar din Irak, când mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat casa unui ofițer militar sunit, au declarat surse de securitate, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Căpitanul Misha'an Hazemawi și alți opt oameni au fost uciși atunci când atacatorii au luat cu asalt casa acestuia din apropierea districtului Karma, la aproximativ 16 km nord-est de oraşul Falluja.

Niciun grup nu și-a asumat răspunderea pentru atac, dar două surse de securitate au declarat că militanți ai Statului Islamic se află în spatele acestuia.

Citește și: Echipele de căutare au recuperat rămășițele a cel puțin 42 de persoane ucise în incendiul devastator din California

Un mic număr de militanți încă operează în zonă și sunt capabili să lanseze atacuri sporadice, afirmă oficialii de securitate irakieni.

Ofițerul a fost membru al Forțelor de Mobilizare Tribale, o rețea de miliții sunite care au susținut guvernul în lupta sa împotriva Statului Islamic, au precizat sursele de securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.