Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu a pierdut în primul tur la Tianjin, scor 5-7, 3-6

Inquam Photos / George Calin
Irina Begu Fed Cup

Turneul de la Tianjin s-a oprit încă din primul tur pentru Irina Begu (52 WTA), informează Mediafax. Românca s-a văzut învinsă, după o oră și 42 de minute, de o sportivă venită din calificări, Yuxuan Zhang (China; 225 WTA), 5-7; 3-6.

Irina Begu a avut un joc fluctuant. A fost condusă cu 3-1, în prima manșă, a revenit, servind pentru set la 5-3, dar în cele din urmă a fost nevoită să cedeze în prelungiri, scor 5-7. Al doilea set s-a desfășurat în aceleași condiții. Cele două sportive și-au cedat una celeilalte serviciul, dar în final Zhang a fost mai proaspătă și a închis cu 6-3.
Turneul de la Tianjin are premii în valoare totală de 750.000 de dolari. Prezența în primul tur este recompensată cu 4.444 de dolari și 1 punct WTA.

Turneul de la Tianjin s-a oprit încă din primul tur pentru Irina Begu (52 WTA). Românca s-a văzut învinsă, după o oră și 42 de minute, de o sportivă venită din calificări, Yuxuan Zhang (China; 225 WTA), 5-7; 3-6. Irina Begu a avut un joc fluctuant. A fost condusă cu 3-1, în prima manșă, a revenit, servind pentru set la 5-3, dar în cele din urmă a fost nevoită să cedeze în prelungiri, scor 5-7. Al doilea set s-a desfășurat în aceleași condiții. Cele două sportive și-au cedat una celeilalte serviciul, dar în final Zhang a fost mai proaspătă și a închis cu 6-3. Turneul de la Tianjin are premii în valoare totală de 750.000 de dolari. Prezența în primul tur este recompensată cu 4.444 de dolari și 1 punct WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.