Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Irina Begu s-a calificat în optimile turneului WTA de la Istanbul

Inquam Photos / George Calin
Irina Begu Fed Cup

Irina Begu, a treia favorită, s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Istanbul, dotat cu premii totale de 2326.750 dolari, după ce a dispus cu 1-6, 6-1, 7-5 de germanca Tatjana Maria.

Begu (26 ani, 33 WTA) s-a impus după două ore și 14 minute în fața unei adversare de 29 de ani, care ocupă locul 103 în ierarhia mondială, românca având două reveniri spectaculoase.

Irina a pierdut fără drept de apel primul set, cu 1-6, dar l-a luat pe al doilea cu același scor. În setul al treilea, Begu, care a adus duminică punctul decisiv în victoria României în Fed Cup (3-2 cu Marea Britanie), a fost condusă cu 4-1, dar a revenit și a egalat, 4-4. Maria a preluat din nou conducerea, cu 5-4, Begu a egalat, iar apoi a reușit un break, încheind setul cu 7-5. Begu și-a asigurat un cec de 3.400 de dolari și 30 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Kirsten Flipkens (Belgia) și Kristina Kucova (Slovacia).

Tot marți, Sorana Cîrstea, a cincea favorită, a trecut de Fiona Ferro (Franța) cu 6-3, 6-1. La dublu, Alexandra Cadanțu și suedeza Cornelia Lister au fost întrecute în primul tur de perechea Timea Babos (Ungaria)/Cagla Buyukakcay (Turcia), cu 6-2, 6-1. Babos și Buyukakcay vor juca în sferturi cu perechea româno-columbiană Andreea Mitu/Mariana Duque-Marino, conform Agerpres. Cadanțu (venită din calificări) va juca în primul tur la simplu, miercuri, cu japoneza Nao Hibino.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.