Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul UCIDE doi grei din Serviciile de Informații din Hamas: pe șeful Departamentului de Securitate și pe cel din Contraspionaj

Time of Israel
IDF armata israeliana

Armata israeliană a raportat uciderea a doi ofițeri cheie ai Serviciilor de Informații din Hamas. Vorbim despre șeful departamentului de securitate, Hasan Kauji, și adjunctul său, Wail Isu, șeful departamentului de contraspionaj. „Se pare că informațiile noastre au fost mai bune”, arată armata din Israel.

Armata israeliană a anunțat eliminarea a doi oficiali majori de informații ai mișcării Hamas. Mesajul a fost postat miercuri pe pagina Twitter a IDF.

"Cu ajutorul avioanelor noastre de luptă, precum și a Serviciilor de Securitate, am eliminat personalitățile cheie din serviciile de informații Hamas: Hasan Kauji, șeful departamentului de securitate al serviciilor de informații militare Hamas și adjunctul său Wail Isu, șeful departamentului de contraspionaj. Se pare că informațiile noastre au fost mai bune", se spune în anunț.

Guvernul de la Tel Aviv a declarat stare de urgenţă în oraşul Lod, aflat în centrul ţării, după o revoltă a arabilor israelieni, pe măsură ce conflictul între forţele israeliene şi militanţii palestinieni s-a intensificat, relatează BBC.

Mai multe maşini au fost incendiate şi 12 oameni au fost răniţi în ciocnirile pe care primarul oraşului le-a asemuit unui război civil, informează News.ro

Tensiunile dintre israelieni și palestinieni s-au intensificat și mai mult, în condițiile în care militanții palestinieni din Gaza au tras sute de rachete în Israel, care a răspuns cu atacuri aeriene asupra enclavei, pe măsură ce tulburările s-au răspândit în orașe, relatează CNN, arată Mediafax.

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu s-a adresat națiunii din Tel Aviv, spunând: „Suntem în mijlocul unei operațiuni semnificative”.

Bombardamentele israeliene din Gaza au ucis cel puțin 35 de persoane, inclusiv 12 copii, potrivit oficialilor de sănătate palestinieni, care au mai spus că 220 de persoane au fost rănite, începând de marți seara. Armata israeliană a declarat că a ucis peste 15 militanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.