Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italia, marea favorită a Eurovision susţine suedezul Mans Zelmerlow

eurovision

Reprezentantul Italiei, Francesco Gabbani, este marele favorit la ediţia din acest an a concursului Eurovision, găzduit de capitala Ucrainei, Kiev, conform solistului suedez Mans Zelmerlow, câştigătorul ediţiei din 2015 a concursului, transmite DPA. "Îmi place mult piesa şi îmi place şi Francesco şi cred că ar fi un bun câştigător", a declarat pentru DPA Mans Zelmerlow, cel are a câştigat Eurovisionul cu piesa "Heroes". Marea finală a concursului Eurovison are loc sâmbătă seara.

Francesco Gabbani este considerat de mulţi marele favorit al finalei Eurovision cu piesa sa, 'Occidentali's Karma', despre occidentalii care îmbrăţişează filosofiile de viaţă orientale. Zelmerlow a declarat că-i place mult mesajul piesei. Anul trecut solistul suedez a prezentat showul Eurovision care a fost găzduit de Stockholm. În acest an el se află la Kiev în calitate de comentator al evenimentului pentru postul suedez de televiziune SVT.

De asemenea, conform lui Zelmerlow, reprezentanta Germaniei, Levina, are şanse la un loc fruntaş în clasamentul final cu piesa "Perfect Life". "Are o voce foarte bună şi o prezenţă scenică plăcută", a comentat el. Reprezentanţii Germaniei şi Italiei, alături de cei ai Franţei, Marii Britanii şi Spaniei sunt calificaţi automat în finală, statele pe care le reprezintă fiind finanţatori importanţi ai Uniunii Europene de Radio şi Televiziune (European Broadcasting Union) care organizează acest eveniment muzical european, conform Agerpres. Ucraina şi-a asigurat de asemenea un loc direct în finală, după ce Jamala a câştigat ediţia de anul trecut a concursului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.