Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ITM face anchetă după incidentul grav de la un spital municipal - O lampă din sala de operații a căzut în capul unei asistente

Freepik.com
operație, chirurgi

Şeful Inspectoratului teritorial de Muncă (ITM) Timiş, Pavel Kasai, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că instituţia va efectua o anchetă după ce a fost sesizată despre faptul că o asistentă de la Spitalul din municipiul Lugoj a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operaţie, în timpul unei intervenţii chirurgicale.

"S-a depus sesizare în acest sens la ITM. Luni, o echipă de inspectori ai ITM va începe cercetarea cazului. A căzut o lampă de pe perete şi a lovit-o pe asistentă. Nu ştim deocamdată exact concluziile medicilor, credem că luni sau marţi va fi externată", a afirmat Pavel Kasai.

Potrivit unor informaţii vehiculate în spaţiul online, asistenta nu s-ar fi simţit rău imediat după accident, însă ulterior a avut dureri în zona cervicală şi a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru investigaţii, propunându-i-se internarea, pentru a fi ţinută sub supraveghere câteva zile.

Lampa în cauză, una de dezinfecţie, a fost montată în sala de operaţii în anul 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.