Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu: Ciolacu a spus `Adio, PSD` la Prahova

stiripesurse.ro
Iulian Dumitrescu

Candidatul PNL – USR – PLUS pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, susţine că recent încheiatul Congres PSD reprezintă o lovitură dură dată de noua conducere a social-democraţilor organizaţiei judeţene prahovene. În opinia liberalului, Marcel Ciolacu a spus „Adio, PSD” la Prahova prin faptul că nu a ales niciun reprezentant al judeţului să facă parte din echipa sa, deşi preşedinte organizaţiei este, în acest moment, şi preşedinte al Consiliului Judeţean.

Nici măcar această conducere iresponsabilă a PSD n-a mai vrut să se asocieze cu echipa partidului de la Prahova care îl are pe post de manechin în geam pe actualul preşedinte al Consiliul Judeţean.  1) Liderii PSD de la nivel naţional sunt conştienţi că Alianţa PNL – USR – PLUS Prahova va învinge clar la alegerile locale din 27 septembrie şi nu vor să parieze pe cai morţi. Și-au luat adio de la conducerea PSD Prahova şi aşteaptă să piardă alegerile, pentru ca, apoi, să instaleze o echipă apropiată. 2) PSD Prahova este una dintre cele mai toxice organizaţii politice, producând deservicii majore pentru imaginea partidului din care face parte. 3) Mai mereu, PSD Prahova şi aliaţii săi au avut miniştri în guvernările PSD. Acum, ditamai preşedintele organizaţiei judeţene este simplu membru de partid, care n-a fost demn nici măcar de o funcție de vicepreşedinte regional. 4) Cred că primarii PSD nu-și mai încap în piele de fericire că liderul lor „neînfricat” [Bogdan Toader n.n] a fost tras pe tușă”, se arată într-o analiză postată pe pagina de Facebook a lui Iulian Dumitrescu, prim-vicepreşedinte naţional al PNL.

Candidatul PNL – USR – PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova susţine şi că congresul social-democraţilor din weekend ne-a arătat un partid debusolat, care nu vrea şi nu poate să se reformeze. „Aceleaşi figuri învechite care, până mai acum un an, erau locotenenţii lui Liviu Dragnea ne sunt prezentate acum ca nişte îngeraşi imaculaţi, ei fiind, în realitate, dacă nu cauze principale ale răului din România, măcar complici benevoli”, a concluzionat Iulian Dumitrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.