Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iulian Dumitrescu (PNL): Sancționarea Realitatea TV, un pas necesar pentru Liviu Dragnea în aspirația sa de a deveni dictator

stiripesurse.ro
Iulian Dumitrescu

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, prim-vicepreședinte al PNL, susține că suspendarea emisiei postului de televiziune Realitatea TV este o măsură demnă de regimurile dictatoriale din America Latină, la care liderul PSD se raportează admirativ. „Dictatorii știu prea bine cum să își înlăture prin forță criticii și a inamicii politici, dar și cum să își lărgească baza de putere prin nepotism și corupție sau cum să creeze un inamic public comun și o ideologie pentru a se legitima”, a scris senatorul liberal pe Facebook.

În opinia acestuia, „Liviu Dragnea nu este însă nici acceptat sau recunoscut de liderii UE sau ai unor state democratice cu care România are relații politice și economice sudate, dar nu este nici acceptat în clubul marilor dictatori. Chiar dacă sancționarea Realitatea TV pare un pas necesar pentru ca Liviu Dragnea să își îndeplinească aspirația de a deveni dictator, timpul îi joacă feste”.

„Alegerile bat la ușă, iar românii vor avea o opțiune corectă, pentru democrație și pentru garantarea libertății de exprimare. Românii sunt de partea Realitatea TV!”, a concluzionat prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.