Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iuliu Mureșan încinge derby-ul cu FCSB: 'Dacă arbitrul va greşi, să o facă în favoarea noastră'

www.adevarul.ro
Iuliu Mureșan CFR Cluj

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a continuat să-i "înţepe" pe rivalii de la FCSB înaintea meciului de joi, spunând că îşi doreşte ca formaţia sa să învingă fără greşeli de arbitraj, dar dacă acestea vor fi, să fie în favoarea ardelenilor.

"Doresc să câştigăm fără greşeli de arbitraj, dar dacă e să fie, să fie pentru noi. Pot să-mi permit chestia asta, eu ţin cu echipa mea", a declarat Mureşan, la Digi Sport.

Miercuri, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a ţinut să participe la conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu CFR Cluj, pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la arbitrajele din Liga I, care avantajează rivala din Cluj-Napoca şi dezavantajează echipa sa, anunță News.ro.

Citește și: CFR Cluj-FCSB se va disputa cu casa închisă: 'Reţeta este de peste 100.000 de euro', a declarat Iuliu Mureşan

Rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, care a spus zilele trecute că vrea să câştige partida cu FCSB dintr-un penalti, Stoica a spus: "Nu mă miră, dacă aşa au fost învăţaţi să câştige în istoria clubului numai cu penaltiuri în minutul 93. Şi-au permis să facă orice. Am crezut că s-au terminat vremurile alea."

Mureşan a catalogat drept incorecte aceste afirmaţii.

"Eu îmi doresc să câştig. Şi din penalti, importantă e victoria. E foarte incorect. Mesajul era pentru arbitri. Ei pun presiune pe arbitri, nu pe jucători. Dar nu cred că arbitrul Ovidiu Haţegan se va lăsa influenţat", a precizat oficialul ardelenilor.

Meciul CFR Cluj - FCSB se va disputa, joi, de la 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.