Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivorianul Abdel Diarra ar urma să ajungă la Dinamo (presă)

Gsp
Abdel Diarra

Aflaţi într-o situaţie dezastruoasă, dinamoviştii continuă să se întărească. Sub comanda lui Mircea Rednic ar urma să ajungă fundaşul central Abdel Diarra (23 de ani), informează Telekom Sport, potrivit Mediafax.

Crescut de Strasbourg, ivorianul a evoluat ultima oară pentru Beerschot, în Belgia, formaţie de care s-a despărţit în vara acestui an. Până în prezent, Diarra nu a reuşit să-şi găsească un nou angajament, astfel că e dispus să vină în România. În ultimele două etape, Dinamo a pierdut la diferenţă de trei goluri: 4-1 cu FC Viitorul şi 3-0 cu CFR Cluj. Conform sursei citate, Diarra va putea evolua de la 1 ianurie pentru Dinamo, deoarece procesul de legitimare al unui jucător extracomunitar este destul de complicat la noi în ţară.

Citește și: România are 7 jucători acceptaţi direct pe tablourile principale de simplu de la Australian Open, care se va desfăşura în perioada 14-26 ianuarie, la Melbourne

Diarra nu a reuşit să se impună la echipele la care a evoluat până acum. Doar la Beerschot a adunat mai multe jocuri, 15 mai exact. De-a lungul carierei a mai fost legitimat la Antalyaspor, Karsiyaka (ambele din Turcia) şi Syrianksa (Suedia). Conform site-ului transfermarkt, Abdel Diarra are o cotă de piaţă de 200.000 de euro. Din lotul lui Dinamo, doar Ricardo Grigore mai are o cotă la fel de mică. Cel mai valoros fundaş dinamovist e Katsikas, cotat la 800.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.