Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jürgen Klopp, mai popular la Liverpool decât Taylor Swift

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Antrenorul Jürgen Klopp este mai popular în Liverpool decât cântăreața Taylor Swift. Concluzia este trasă din analiza statisticii privind camerele de hotel ocupate în oraș în preajma unui meci de fotbal și a concertului celebrei cântărețe, potrivit mediafax.

Antrenorul echipei de fotbal Liverpool, Jürgen Klopp, este mai popular decât celebra cântăreață Taylor Swift. Asta în orașul în care antrenează, potrivit unor statistici privitoare la interesul pentru locurile din hotelurile din Liverpool.

Suporterii au închiriat aproximativ trei sferturi din totalul locurilor din hotelurile din Liverpool în preajma zilei de 19 mai. Atunci, este ultimul meci al antrenorului Jürgen Klopp pe banca formației din Liverpool. Klopp a anunțat că se retrage după ce a obținut numeroase performanțe cu echipa din Anglia.

Conform Le Figaro, pentru ultimul meci al antrenorului Jürgen Klopp 73% din hotelurile orașului Liverpool sunt pline, față de 34% în timpul concertelor lui Taylor Swift. Totuși, în perioada concertelor, prețurile la Liverpool au explodat, urcând cu 116% în Liverpool, potrivit unui studiu realizat de compania Lighthouse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.