Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jackie Chan face dezvăluiri uluitoare despre viața sa: 'Eram chiar un ticălos'

imdb
jackie chan

Starul filmelor de arte marţiale Jackie Chan vorbeşte, într-o carte de memorii publicată pentru prima dată în engleză şi lansată marţi, despre dependenţa de alcool şi despre faptul că şi-a lovit fiul, informează CNN, potrivit news.ro.

În volumul "Never Grow Up", lansat prima dată în China în 2015, Chan, în vârstă de 64 de ani, mărturiseşte că a mers la prostituate la începutul carierei sale şi cum celebritatea i-a afectat viaţa privată.

Născut la Hong Kong, Jackie Chan era deja un actor de succes în China când a început să devină faimos la nivel internaţional în anii 1990 în filme occidentale precum "Rush Hour".

În cartea sa, expertul în arte marţiale spune că "după ce a devenit faimos" a câştigat 500.000 de dolari pe care i-a cheltuit pe ceasuri pentru echipa sa de cascadori în Hong Kong.

Chan a dezvăluit faptul că celebritatea l-a schimbat în rău. "Beam tot timpul. Într-o dimineaţă am distrus un Porsche, iar după-amaiză un Mercedes-Benz. Toată ziua erau ameţit", mărturiseşte el. Când jurnaliştii au încercat să îi fotografieze maşinile distruse, actorul scrie că i-a ameninţat că le dă câte un pumn pentru fiecare fotografie.

"Eram chiar un ticălos", scrie Chan în carte. Actorul a fost desemnat ambasador antidrog în China, în 2009.

Ameninţările cu violenţă fizică nu sunt singurele dezvăluiri şocante pe care Chan le face în cartea sa, continuare a primei autobiografii "I Am Jackie Chan", publicată în 1999.

Citește și: Actorul Eddie Murphy a devenit tată pentru a zecea oară

În "Never Grow Up", actorul povesteşte cum l-a aruncat în cameră pe fiul său de numai 2 ani într-un acces de furie.

"L-am prins cu o mână şi l-am aruncat cu putere în canapea. "Dacă se lovea de laturi ar fi păţit ceva foarte grav", scrie Chan. El mai spune că a regretat acest gest şi a promis că nu-l va mai repeta. "Eu mă ţin de cuvânt. Nu l-am mai împins sau lovit niciodată", scrie Chan.

Nu este prima dată când problemele familiei Chan au apărut în public. Fiul său, Jaycee, a fost condamnat pentru deţinere de droguri, în 2014, la şase luni de închisoare. La acea vreme, Chan s-a învinovăţit pentru că a eşuat în "a-l educa".

Jackie Chan a vorbit în carte şi despre soţia sa, actriţa Joan Lin, cu care s-a căsătorit în 1999. A recunoscut că a înşelat-o cu Elaine Ng, fostă Miss Asia. Cu cea din urmă are o fiică, Etta, acum în vârstă de 18 ani. Actorul nu a avut o relaţie fericită cu fiica sa, care recent s-a căsătorit cu partenera ei, Andi Autumn. În volum, Chan nu aminteşte deloc de fiica lui.

Jackie Chan, născut pe 7 aprilie 1954, este un actor, scenarist, regizor, coregraf şi expert în arte marţiale, originar din Hong Kong, care şi-a început cariera în anii 1960 şi a jucat în peste 150 de filme. A devenit un star la Hollywood graţie francizei ”Rush Hour” şi unor filme precum ”Kung Fu Panda” şi ”The Karate Kid”. Jackie Chan a devenit cunoscut pe plan internaţional pentru stilul său de luptă extrem de acrobatic, sincronizarea comică a scenelor de luptă cu dialoguri spumoase, folosirea armelor improvizate şi cascadorii spectaculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.