Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jair Bolsonaro și-a întrerupt vizita în Guyana din cauza decesului mamei sale

AFP
Jair Bolsonaro

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, şi-a întrerupt vineri vizita oficială în Guyana, din cauza decesului mamei sale, transmite Reuters. Dialogul despre o alianţă sud-americană în domeniul energetic a fost amânat.

Bolsonaro a declarat că mama sa, Olinda Bonturi Bolsonaro, a murit la vârsta de 94 de ani. El nu a precizat cauza decesului, potrivit Agerpres.

"Cu profund regret vă informez despre moartea iubitei mele mame. Dumnezeu să o primească în nesfârşita Lui bunătate. În acest moment mă pregătesc să mă întorc în Brazilia", a scris preşedintele pe Twitter.

Şeful statului brazilian s-a întâlnit joi cu omologul său din Surinam, Chandrikapersad Santokhi, la Paramaribo, şi urma să discute vineri la Georgetown cu preşedintele Guyanei, Mohamed Irfaan Ali, înainte de a reveni la Brasilia în aceeaşi zi. Prima sa vizită oficială în aceste ţări trebuia să constituie un prilej de a discuta primii paşi către crearea unei infrastructuri pentru îmbunătăţirea transportului de energie şi resurse naturale în America de Sud.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.