Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JALNIC Ce a ajuns Gabriel Tamaș să facă în Israel, după ce a fost condamnat

Gabriel Tamaş

Gabriel Tamaş (35 de ani), fundaşul lui Hapoel Haifa, a primit o pedeapsă de două luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a fost prins conducând cu 205 km/h în Israel, sub influenţa băuturilor alcoole, iar fotbalistul fotbalist îşi ispăşeşte deja sancţiunea.

Fostul internaţional român va lucra timp de două săptămâni într-un spital din Israel, iar într-un interviu acordat sports.co.il, a comentat pedeapsa primită şi se declară încrezător cu privire la viitorul sezon, când speră că va putea reveni pe teren pentru a-şi ajuta echipa, informează mediafax.ro.

Citește și: Se anunță un nou mega-protest #Rezist! Mii de oameni vor umple Piața Victoriei!

Întrebat dacă în două luni se poate considera un om liber, Tamaş a răspuns: "Da, putem spune asta. Sunt fericit că s-a încheiat totul, acum nu trebuie decât să respect decizia tribunalului şi să fac muncă în folosul comunităţii. Sunt şi puţin supărat pentru tot ce s-a întâmplat, dar legea este lege, trebuie respectată, din punctul meu de vedere s-a făcut abuz de putere, dar este numai punctul meu de vedere. Sunt un străin într-o ţară străină, aşa că trebuie să respect legea. Sunt fericit că am scăpat de arestul la domiciliu, pot merge oriunde vreau eu. Trist este că nu voi avea vacanţă, pentru că acum toate echipele au vacanţă. Totuşi, este o vacanţă şi pentru mine pentru că îmi place această ţară foarte mult, aşa că voi merge la muncă şi voi reveni. După aceste două luni voi relua pregătirile pentru sezonul viitor"

Marţi, presa din Italia a anunţat că Tamaş s-a certat cu patronul clubului Hapoef Haifa, Yoav Katz, acesta adresându-i mai multe cuvinte jignitoare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește și: Lovitură pentru PSD: Klaus Iohannis speculează la maximum ruptura dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă!

În urmă cu aproximativ o lună, Gabriel Tamaş a petrecut şapte zile în arestul poliţiei israeliene pentru că a gonit beat la volan cu 205 km/h în momentul în care se întorcea de la o petrecere dată de patronul clubului său. Avocaţii nu au reuşit să convingă Judecătoria din Petah Tikva să dea o sentinţă favorabilă, astfel că românul a primit arest la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.