Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Cameron a felicitat compania Marvel, după ce 'Avengers: Endgame' a depășit încasările filmului 'Titanic'

cnet.com
avengers endgame

Regizorul canadian James Cameron a felicitat compania Marvel după ce lungmetrajul "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului", de Anthony și Joe Russo, a depășit încasările mondiale realizate de filmul său "Titanic", relatează hollywoodreporter.com, potrivit Mediafax.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" a strâns, până în prezent, 2,273 de miliarde de dolari pe plan internațional. Acesta a doborât recordul de încasări al peliculei apărute în 1997 "Titanic", ce obținuse 2,187 de miliarde de dolari.

"Pentru Kevin (Feige, președintele companiei, n.r.) și toți cei de la Marvel. Un aisberg a scufundat adevăratul Titanic. A fost nevoie de Răzbunători pentru a doborî Titanicul meu. Toată lumea de la Lightstorm Entertainment (firma de producție a regizorului, n.r.) vă salută măreața realizare. Ați dovedit nu numai că industria cinematografică este încă populară, ci că este mai impunătoare decât oricând!", a afirmat James Cameron pe platforma de micro-blogging Twitter.

Citește și: Noul serial 'Beverly Hills, 90210' va fi lansat pe 7 august

Recordul pentru cele mai mari încasări din toate timpurile este deținut, în continuare, tot de un lungmetraj al lui Cameron. "Avatar", lansat în 2009, a acumulat 2,788 de miliarde de dolari în box office pe plan global.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului" a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2019. Este ultimul capitol din universul Marvel, saga de 22 de filme produsă de studioul omonim, care a devenit franciza cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Aceasta a generat, din 2007 până la lansarea "Avengers: Endgame", profituri de 18,6 miliarde de dolari în întreaga lume. "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârșitul jocului", de Anthony și Joe Russo, reprezintă încheierea poveștii celor șase supereroi din echipa originală "Avengers/ Răzbunătorii": Iron Man, Captain America, Black Widow, Hawkeye, Hulk și Thor. Aceștia plănuiesc să îl distrugă pe răufăcătorul Thanos, responsabil pentru moartea mai multor personaje din universul Marvel. Acțiunea filmului vine în continuarea peliculei "Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului", lansată în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.