Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul serial 'Beverly Hills, 90210' va fi lansat pe 7 august

csid.ro
beverly hills

Noul serial "Beverly Hills, 90210" va fi lansat pe 7 august, a anunțat televiziunea americană Fox, care a comandat șase episoade în continuarea poveștii difuzate la începutul anilor 1990, potrivit Mediafax.

Fox a făcut publice primele imagini din etapa de preproducție. Într-o înregistrare video de câteva secunde, pot fi văzuți actorii Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering și Gabrielle Carteris, reuniți pentru o lectură a scenariului episodului pilot.

Miniseria îi va avea în distribuţie pe majoritatea actorilor din seria originală, jucând "versiuni actualizate ale personajelor lor", potrivit Fox.

Citește și: Hilary Swank va juca rolul principal în serialul-dramă 'Away' al reţelei Netflix

Din distribuție nu face parte un actor simbol al producţiei, Luke Perry, care a murit din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani.

Chris Alberghini și Mike Chessler scriu scenariul și vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul "Beverly Hills 90210" a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox, în perioada 1990 - 2000, şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată "90210", în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul "90210" a fost difuzat timp de cinci sezoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.