Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Rodriguez, fotbalistul lui Real Madrid, este acuzat de fostul medic al echipei naționale a Columbiei că îi plac petrecerile

www.digisport.ro
James Rodriguez

Lucruri neștiute despre fotbalistul lui Real Madrid, James Rodriguez, prind contur în țara sa natală. Fostul medic al echipei naționale a Columbiei, Hector Fabio Cruz, l-a descris pe mijlocașul de 28 de ani, după ce acesta s-a accidentat la revenirea pe Santiago Bernabeu, de la Bayern Munchen, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

"Acest băiat are probleme serioase cu capul. Nu are un stil de viață compatibil cu cel al unui sportiv profesionist, iar acesta este motivul din cauza căruia se accidentează mereu", a spus medicul, potrivit gazzetta.it.

James Rodriguez s-a accidentat în primul meci pentru Real Madrid, după mai bine de doi ani, contra formației Real Valladolid. De când a ajuns în Europa, din anul 2010, columbianul s-a accidentat de 28 de ori, aproape toate fiind de natură musculară, iar în total a adunat 504 zile departe de terenul de fotbal.

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

"Se gândea numai la petreceri. În plus, în loc să lucreze cu fizioterapeutul el se ducea să se penseze și să se tundă. În timpul Mondialului din 2014 s-a accidentat și a plecat la mare. Același lucru a făcut și la Copa America, atunci s-a accidentat și a plecat la Medellin unde a petrecut cu prietenii", a mai spus medicul Hector Fabio Cruz, care a mai adăugat:

"Își distruge cariera. A pierdut noțiunea timpului. Un jucător cu stilul lui de viață, care face o partidă sau două și apoi se oprește, este destinat eșecului".

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

James Rodriguez a fost dorit în această vară de Napoli, dar mutarea nu s-a concretizat, iar columbianul va rămâne sub conducerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.