Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarm în stare gravă, după ce a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer oprit în trafic

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Un jandarm angajat ca subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea se află internat în stare gravă la un spital din Bucureşti, unde a fost transferat de urgenţă după ce a fost lovit intenţionat, duminică seara, de un şofer oprit în trafic, pe numele căruia exista un mandat de arestare şi care încerca să scape de închisoare. 

Autorul accidentului, care a fugit de la locul faptei, este căutat în continuare de oamenii legii.

Probleme la MI5: Anchetă la serviciul secret britanic după atentatul de la Manchester


Potrivit unui comunicat de presă remis luni AGERPRES de Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea se arată că procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de ultraj. 'Din probele administrate până la acest moment rezultă faptul că, la data de 28.05.2017, în jurul orei 18:15, un echipaj mixt format din subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ din cadrul I.J.J. Tulcea şi trei lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Măcin au oprit în trafic pe DN 22 la intrarea în oraşul Măcin autoturismul marca Mercedes cu numărul de înmatriculare TL-08-LRM, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii. Conducătorul auto a refuzat să însoţească pe agenţii constatatori la sediul poliţiei şi a plecat în viteză de la faţa locului, lovind frontal cu maşina pe subofiţerul de jandarmi Rădulescu Ionuţ care încerca să-l oprească. Conducătorul auto a reuşit să fugă de la faţa locului, nefiind prins până la acest moment', se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Mircea Geoană face o dezvăluire BOMBĂ: Am primit un telefon de la Băsescu


În urma impactului, jandarmul Ionuţ Rădulescu a rămas pe carosabil în stare de inconştienţă, fiind necesară intervenţia unei ambulanţe, care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila, dr. Alina Neacşu, a declarat presei că jandarmul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare comatoasă, cu un traumatism cranian grav, motiv pentru care, duminică noapte, a fost transferat la la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.