Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii din Botoșani au găsit droguri într-o mașină în care se aflau șapte tineri

Inquam Photos - George Călin
Inquam jandarmi

Jandarmii din Botoșani au găsit într-o mașină mai multe capete de țigări și un mugur vegetal. Mașina le-a atras atenția jandarmilor pentru că avea geamurile aburite și era parcată în centrul vechi al orașului. În mașină erau șapte tineri.

Potrivit jandarmilor, o mașină cu geamurile aburite, parcată în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, a atras sâmbătă noaptea atenția unui echipaj, care a început legitimarea persoanelor aflate în interiorul autoturismului.

Deși mașina nu avea decât cinci locuri, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 28 ani, au coborât la solicitarea jandarmilor, însoțiți de un miros apăsător de fum, conform Mediafax.

„Verificarea habitaclului a evidențiat prezența, într-una dintre portiere, a trei capete de țigări folosite, iar între scaunele din față, existența unui mugur vegetal, învelit în folie de staniol”, au transmis jandarmii.

Aceștia au întocmit pe numele celor șapte tineri actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, faptă penală pedepsită cu închisoare de la 2 la 5 ani.

Documentele întocmite și probele ridicate vor fi înaintate către Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.