Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia, paralizată de ninsori: 100 de curse aeriene sunt blocate la sol; trafic perturbat pe zeci de drumuri şi rute feroviare

DW
ninsoare

Ninsorile intense care s-au abătut vineri asupra unei bune părţi din teritoriul Japoniei au blocat la sol 100 de curse aeriene, au perturbat traficul pe zeci de drumuri şi rute feroviare, au anunţat autorităţile şi operatorii guvernamentali, potrivit Reuters.

Companiile aeriene locale printre care ANA şi Japan Airlines au anulat începând de vineri la prânz un număr total de 100 de curse din cauza zăpezii, potrivit Ministerului Infrastructurii.

Porţiuni din 31 de autostrăzi au fost închise în centrul şi estul Japoniei, iar 54 de ieşiri spre drumuri expres sunt închise, a mai precizat ministerul.

Serviciile pe mai mult de 10 rute feroviare din centrul şi estul Japoniei au fost suspendate sau aveau în plan o astfel de suspendare, a precizat ministerul.

East Japan Railway, cel mai mare operator feroviar din ţară, a anunţat că serviciul de mare viteză care circulă între Tokyo şi prefectura Yamagata (nord-est) va fi suspendat în a doua parte a zilei de vineri, potrivit Agerpres.

Importante firme de curierat, printre care Yamato Transport şi Sagawa Express, au anunţat că serviciile lor de livrare ar putea avea întârzieri până sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.