Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia zdruncinată de un nou cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe Richter: Nu s-au înregistrat victime și nici pagube

Shutterstock
cutremur seism

Un seism cu magnitudinea 5,5 s-a produs joi pe insula Hokkaido din nordul Japoniei, au anunţat agenţiile de monitorizare japoneză şi americană, potrivit cărora nu au fost raportate deocamdată victime şi pagube materiale, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Cristi Danileț anunță o revoltă FĂRĂ PRECEDENT a magistraților la adresa lui Tudorel Toader: 'Nu se mai pot limita doar la comunicate și îngrijorări'

Nu există riscul de producere a unui tsunami, a precizat Agenţia japoneză de meteorologie.

Cutremurul a avut loc la ora locală 21:22 (12:22 GMT) la o adâncime de 41 de kilometri şi la o distanţă de 24 de kilometri est în raport cu localitatea Chitose, potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS).

În septembrie 2018, peste 40 de persoane au murit în prefectura Hokkaido în urma unui puternic cutremur de pământ cu magnitudinea 6,6, care a provocat alunecări de teren şi a distrus numeroase locuinţe.

Japonia se află la joncţiunea dintre patru plăci tectonice şi este lovită în fiecare an de aproximativ 20% din numărul total al celor mai puternice seisme înregistrate pe Terra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.