Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului de la Trnava

gds.ro
Jaqueline Cristian

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Trnava (Slovacia), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, după ce a învins-o pe slovena Tamara Zidansek cu 7-5, 1-6, 6-2.

Cristian (24 ani, 266 WTA), care în sferturi a obţinut o victorie de senzaţie, după şapte mingi de meci salvate în duelul cu daneza Clara Tauson, s-a impus în faţa favoritei numărul şase după două ore şi 11 minute, potrivit Agerpres.

Românca a câştigat toate cele trei dueluri cu Tamara Zidansek (25 ani, 115 WTA), primul în 2021, la Tenerife, cu 7-5, 4-6, 6-1, în primul tur, iar al doilea luna trecută, în optimi la Altenkirchen (Germania), cu 5-7, 6-3, 6-3.

În penultimul act, Jaqueline Cristian o va înfrunta în premieră pe Kristina Kucova (Slovacia), o jucătoare de 32 de ani, aflată pe locul 364 în lume.

Tot vineri, Cristina Dinu şi slovena Nika Radisic au fost învinse în semifinale la dublu, de cuplul Sapfo Sakellaridi (Grecia)/Radka Zelnickova (Slovacia), cu 6-2, 7-6 (7/3).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.