Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian s-a calificat în sferturile turneului de la Altenkirchen

gds.ro
Jaqueline Cristian

ucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de simplu la turneul ITF de la Altenkirchen (Germania), dotat cu premii totale de 60.000 de dolari, în timp ce la dublu a ajuns în semifinale.

Cristian (24 ani, 232 WTA) a dispus în optimi la simplu de principala favorită, slovena Tamara Zidansek (25 ani, 118 WTA), cu 5-7, 6-3, 6-3, după două ore şi jumătate de joc, potrivit Agerpres.

După un început mai slab (0-2), românca a reuşit să întoarcă scorul şi a condus cu 4-2 şi 5-3, dar a pierdut ultimele patru ghemuri ale setului inaugural (5-7), ratând şi o minge de set la 5-4. Jaqueline Cristian a dominat seturile următoare, adjudecate cu scoruri identice, 6-3, 6-3.

Cristian o învinsese pe Zidansek şi în primul lor meci direct, cu 7-5, 4-6, 6-1, în primul tur la Tenerife, în 2021.

Următoarea adversară a româncei va fi belgianca Yanina Wickmayer (33 ani, 259 WTA).

La dublu, Jaqueline Cristian şi Ekaterine Gorgodze (Georgia) au trecut în sferturi de perechea Magali Kempen (Belgia)/Xenia Knoll (Elveţia) cu 6-3, 6-4, după 63 de minute. În semifinale, Cristian şi Gorgodze vor primi replica britanicelor Freya Christie/Ali Collins, favoritele numărul doi.

Irina Bara (27 ani, 201 WTA) a fost învinsă în optimi la simplu de elveţianca Ylena In-Albon (23 ani, 133 WTA), a patra favorită, cu 6-4, 7-5, după aproape două ore de joc (1 h 52 min).

Bara a condus în actul secund cu 4-2 şi 5-3, scor la care a ratat trei mingi de set, iar apoi a pierdut patru ghemuri la rând, setul şi meciul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.