Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jasper Cillessen vrea să plece de la Barcelona - Ţintesc spre un club din primele cinci ligi ale lumii

Barca Blaugranes
Jasper Cillessen

Jasper Cillessen (30 de ani) vrea să plece de la Barcelona, dar îi va fi greu să o facă la preţul cerut de şefii catalani în schimbul său. O spune chiar portarul batav, care în ultimii ani a fost rezerva lui Marc-Andre ter Stegen (26 de ani) pe Camp Nou potrivit mediafax.

Conducerea Barcelonei vrea să obţină nu mai puţin de 60 de milioane de euro în schimbul titularului din poarta naţionalei Olandei.

Goalkepeerul plecat în vacanţă a vorbit despre plecarea sa pentru un post de televiziune din Olanda. Manchester United l-ar fi vrut pe Cillessen, ca variantă de avarie pentru că David De Gea a refuzat şi "cea mai bună propunere" pentru un nou contract la Manchsester United. "Diavolii" s-au speriat, însă, de preţul piperat cerut de Barcelona şi au ieşit, cel puţin momentan, din cursă.

"Voi lua în considerare opţiunile pe care le vor avea după vacanţă. Ţintesc spre un club din primele cinci ligi ale lumii, dar e linişte momentan. Trebuie să aşteptăm şi să vedem! Faptul că Barcelona vrea 60 de milioane de euro în schimbul meu nu va face lucrurile uşoare", a spus Jasper Cillessen, conform VTBL.

Ole Gunnar Solskjaer îl vrea pe Cillessen pe Old Trafford. De asemenea, olandezul e dorit şi de Benfica. Cillessen a semnat cu Barcelona în 2016, fiind transferat de la Ajax, iar de atunci a strâns doar 32 de meciuri, fiind utilizat în special în meciurile de Cupă, Supercupă sau în partidele cu o miză mai mică.

Două titluri, două Cupe ale Regelui şi două Supercupe ale Spaniei şi-a trecut Cillessen în palmares la Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.