Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JENANT Un important politician a rămas în chiloți în fața șefei Croației / VIDEO

Preşedintele filialei din Croaţia a Comitetului Helsinki a fost pus într-o situaţie extrem de stânjenitoare marţi - Ivan Zvonimir Cicak s-a trezit cu pantalonii căzuţi chiar în timpul unei ceremonii de primire a unei diplome din partea şefei statului, Kolinda Grabar Kitarovic.

Citește și: Olteanul săltat de DIICOT era gata să fie kamikaze și studia cum se face o bombă

Uşor corpolent, cu părul alb şi îmbrăcat într-un costum negru, Ivan Zvonimir Cicak, în vârstă de 68 de ani, era prea concentrat în a-şi arăta cu mândrie diploma în faţa presei, alături de preşedinta Kolinda Grabar Kitarovic, pentru a mai avea reflexul de a reacţiona şi de a opri căderea pantalonilor, comentează AFP.

Într-o serie de imagini difuzate de televiziunea naţională, Cicak apare extrem de surprins şi stânjenit de situaţie. Cu un baston într-o mână şi cu diploma în cealaltă mână, el aruncă mai întâi o privire resemnată spre picioare, după care îşi ridică pantalonii.

Citeşte şi: ALERTĂ - Primul român reţinut pentru propagandă jihadistă

După ce şi ea a aruncat o scurtă privire spre picioarele bărbatului de lângă ea, zâmbind uşor jenată, şefa statului croat a părut să fi reuşit să-şi controleze reacţiile.

Apoi, cele 12 persoane - consilieri prezidenţiali şi invitaţi - din spatele preşedintei şi a şefului Comitetului Helsinki, organizaţie de apărare a drepturilor omului, au început să râdă sau păreau extrem de stânjenite de situaţie.

Citeşte şi: Acuzată de susţinere a ISIS, o româncă a fost expulzată din Italia

Cicak şi colegii săi din Comitetul Helsinki au fost decoraţi de şefa statului pentru activitatea lor, cu două zile înainte de ziua mondială a drepturilor omului, celebrată la 10 decembrie, scrie agerpres.ro

Citește și: ALARMANT Ce țări oferă luptători pentru Statul Islamic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.