Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lawrence a decis să renunţe la anul sabatic şi să revină în actorie

agerpres
Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence renunţă la anul sabatic şi va reveni în actorie de îndată ce unul dintre proiectele aflate în dezvoltare va fi gata, potrivit NME. Reprezentanţii starului au declarat pentru Entertainment Weekly că ea „va reveni la muncă când unul dintre cele câteva proiecte aflate în dezvoltare va fi gata de realizat”.

În urmă cu o săptămână, ea a declarat: „Îmi voi lua anul viitor liber. Voi lucra cu această organizaţie, ca parte a Represent.Us, încercând să conving tinerii să se implice în politică la nivel local”. „Nu are nimic de-a face cu partizanatul politic. Este vorba despre anti-corupţie”, a mai spus ea. În prezent, Lawrence promovează cel mai nou film în care joacă, „Red Sparrow”. Potrivit IMDB, filmul „X-Men: Dark Phoenix”, regizat de Simon Kinberg, se afla în post-producţie, iar singurul proiect anunţat este „Bad Blood” al lui Adam McKay, pentru care ea serveşte şi ca producător.

Jennifer Lawrence s-a născut pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky. A debutat cu un rol secundar în „Garden Party” (2008) şi a impresionat apoi cu o evoluţie în drama independentă „Winter's Bone” (2010), care i-a adus prima dintre cele patru nominalizări ale sale la premiile Oscar. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolului Mystique din filmul „X-Men: First Class” (2011), pe care l-a reluat în mai multe lungmetraje din universul francizei „X-Men”.

Personajul Katniss Everdeen pe care l-a interpretat în franciza „Jocurile foamei/ Hunger Games” (2012 - 2015) a transformat-o într-un star mondial şi i-a adus onorarii uriaşe. A fost apreciată şi de criticii de cinema, în special pentru colaborările sale cu regizorul David O. Russell. Jennifer Lawrence a câştigat Oscarul la categoria „cea mai bună actriţă” cu rolul din filmul „Silver Linings Playbook” (2012) şi a fost de alte două ori nominalizată la premiile Oscar - pentru rol secundar, cu filmul „American Hustle” (2013), şi pentru rol principal, pentru filmul „Joy” (2015), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.