Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jennifer Lopez şi Robert de Niro au mulţumit personalului medical din New York pentru lupta împotriva oronavirusului

www.stirileprotv.ro
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez şi Robert de Niro au mulţumit personalului medical din New York pentru lupta împotriva oronavirusului. „Şi eu sunt newyorkez, singura diferenţă este că voi sunteţi eroii”, spune De Niro, anunță MEDIAFAX.

Jennifer Lopez şi Robert De Niro se numără printre vedetele care recent au transmis mesaje de mulţumire personalului medical al reţelei Presbyterian Hospital din New York.

Citește și: Reținută pentru 24 de ore în trecut, a ajuns acum, în plină stare de urgență, să aibă contracte cu statul! Tânăra este membru PNL

„Sunt Robert de Niro. Şi sunt newyorkez ca şi voi. Singura diferenţă este că voi toţi sunteţi eroi. Angajamentul, curajul, generozitatea şi grija plină de pasiune pentru semenii voştri a mers dincolo de datorie. Pentru angajaţii de la reţeaua de spitale Presbyterian, sunt copleşit de apreciere şi respect pentru munca pe care o faceţi. Chiar sunteţi eroii mei. Sunteţi eroii tuturor. Fără să vă gândiţi prea mult la voi, vă aruncaţi eroic în prima linie în ceea ce priveşte salvarea vieţilor, salvarea oraşului, salvarea societăţii. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Să fiţi sănătoşi. Şi, din adâncul inimii mele, mulţumesc!”, spune De Niro.

„Eforturile voastre eroice nu au trecut neremarcate, vă iubim, vă mulţumim”, a spus și Lopez.

Citește și: Informațiile oficiale îl contrazic pe Klaus Iohannis! Șeful statului a comunicat cu șapte morți mai mult decât GCS! Nicio persoană decedată azi

Lin-Manuel Miranda, Bette Midler şi Robin Roberts se numără printre celelalte vedete care le-au mulţumit medicilor newyorkezi. New York este unul dintre oraşele americane cele mai afectate de pandemia de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.