Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jeremy Clarkson revine la BBC

Jurnalistul Jeremy Clarkson va reveni în programele BBC în 24 aprilie, la o lună după ce postul a decis suspendarea sa din calitatea de coprezentator al emisiunii de mare succes mondial 'Top Gear'.

Anunţul făcut de BBC precizează că realizatorul va apărea în emisiunea satirică ' Have I Got News for You', la care a mai participat şi în trecut. În 2008, el a aruncat cu un pix în ziaristul Ian Hislop, aflat în platou, rănindu-l la faţă, reaminteşte BBC.

'Contractul lui Jeremy nu a mai fost reînnoit pentru Top Gear, dar nu a fost interzisă apariţia lui la BBC', a declarat un purtător de cuvânt al acestei instituţii media.

În vârstă de 54 de ani, Jeremy Clarkson a fost suspendat de la emisiunea auto-moto 'Top Gear' în 10 martie, din cauza unei 'altercaţii' cu unul dintre producătorii programului urmărit de 350 de milioane de telespectatori din 214 ţări. Producătorul Oisin Tymon a fost nevoit să meargă la doctor din cauza rănii suferite în zona gurii după manifestarea de nervozitate a vedetei tv.

După o investigaţie internă, BBC a comunicat, în 25 martie, că nu va reînnoi contractul popularului prezentator, decizie contestată de numeroşi fani ai acestuia. Deşi o petiţie în favoarea menţinerii lui în emisiunea pentru iubitorii de automobile a fost semnată de peste un milion de persoane, directorul general al BBC, Tony Hall, nu a revenit asupra deciziei. 'S-a depăşit o limită' şi 'nu putem avea o regulă pentru unii şi o altă regulă pentru alţii', a explicat el.

Emisiunea 'Top Gear', care aduce anual BBC câştiguri estimate la 50 de milioane de lire, va continua fără Jeremy Clarkson. Pentru moment, nici participarea pe viitor a celorlalţi doi coprezentatori - James May şi Richard Hammond - nu este clară, scrie agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.