Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jimmy Carter, spitalizat din nou după o serie de căzături

jimmy carter

Fostul preşedinte american Jimmy Carter a fost spitalizat luni pentru o intervenţie medicală la cap după o serie de căzături recente, a anunţat fundaţia care îi poartă numele, relatează AFP potrivit Agerpres

Jimmy Carter a fost "internat la Emory University Hospital în această după-amiază pentru o intervenţie care vizează reducerea presiunii asupra creierului, cauzată de o sângerare survenită după recentele sale căzături", a adăugat sursa citată, precizând că operaţia este prevăzută să aibă loc marţi dimineaţă.

"Preşedintele Carter se odihneşte confortabil şi soţia sa Rosalynn este cu el", a precizat fundaţia care îi poartă numele.

Jimmy Carter a fost spitalizat la sfârşitul lui octombrie pentru o fractură de bazin provocată de o căzătură la domiciliul său. Fundaţia sa a calificat fractura drept "uşoară".

Primul preşedinte american din istorie care atinge vârsta de 95 de ani, Jimmy Carter s-a rănit şi la cap pe 6 octombrie, tot în urma unei căzături la domiciliul său.

Fostul preşedinte democrat (1977-1981) era totuşi în picioare şi activ pe un şantier umanitar încă de a doua zi, cu chipul tumefiat şi un pansament care ascundea 14 puncte de sutură

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.