Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JO 2022 - Schi alpin: Italianca Sofia Goggia nu va disputa slalomul super-uriaş (Federaţie)

eurosport.com
schi alpin

Italianca Sofia Goggia, cea mai bună schioare de viteză din acest sezon, nu va lua startul în proba de slalomul super-uriaş de la Jocurile Olimpice de la Beijing, programată vineri, şi speră să se refacă după entorsa la genunchi înainte de proba de coborâre, a anunţat, joi, Federaţia naţională de specialitate, citată de AFP.

"Sofia Goggia nu va participa la slalomul super-uriaş feminin de mâine (vineri)", a scris Federaţia italiană de schi în mesajul său.

Sofia Goggia (29 ani), campioană olimpică en titre în proba de coborâre şi câştigătoare a şase curse în această iarnă (patru coborâri, două slalomuri super-uriaşe), suferise o entorsă la genunchiul stâng după o căzătură pe 23 ianuarie, la Cortina d'Ampezzo în nordul Italiei.

Goggia, care a venit la Yanqing, a anunţat că a pus din nou schiurile în picioare pe data de 5 februarie. Ea va miza totul pe coborârea de marţi.

În absenţa italiencei, coechipiera sa Federica Brignone este marea favorită pentru slalomul super-uriaş, alături de elveţianca Lara Gut-Behrami.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.