Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joao Felix, atacantul echipei Atletico Madrid, s-a accidentat la antrenament şi va fi indisponibil o perioadă

en.as.com
Joao Felix

Atacantul echipei Atletico Madrid, portughezul Joao Felix, s-a accidentat la antrenamentul de luni şi va fi indisponibil o perioadă, a anunţat gruparea din capitala Spaniei.

Conform medicilor, Joao Felix s-a ales cu o entorsă a ligamentului colateral medial al genunchiului stâng, însă nu a fost menţionată durata absenţei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Campionatul de fotbal al Spaniei, a cărui reluare a fost autorizată sâmbătă de guvernul de la Madrid, ar putea reîncepe în data de 11 iunie, cu derby-ul oraşului Sevilla, a declarat Javier Tebas, preşedintele La Liga.

Decizia autorităţilor de a permite reînceperea campionatului spaniol în cursul săptămânii care va debuta pe 8 iunie "lasă posibilitatea ca primul meci din La Liga să poată avea loc joi, 11 iunie", a declarat Tebas pentru postul de televiziune Movistar Plus.

"Ne-am dori ca primul meci să fie derby-ul Betis - FC Sevilla", a adăugat conducătorul Ligii spaniole, în opinia căruia acest meci ar constitui "un omagiu pentru această revenire a Ligii şi pentru ceea ce s-a petrecut".

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

Dacă acest lucru nu va fi posibil, reluarea sezonului ar putea avea loc pe "12, 13 sau chiar 14" iunie, a mai spus Tebas, precizând că data oficială va fi comunicată "la începutul săptămânii viitoare", la fel ca şi restul programului primelor patru etape din cele 11 care au mai rămas de disputat.

Cluburile spaniole au reluat lunea trecută antrenamentele în grupuri de câte 10 jucători maximum şi se vor putea pregăti cu întregul lor începând cu data de 1 iunie, potrivit preşedintelui La Liga.

Atletico Madrid este momentan pe locul 6, cu 45 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.