Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joao Felix e cu un pas la Atletico Madrid. Fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 350 de milioane de euro

atletico madrid

Atletico Madrid pare să fie echipa care a câştigat cursa pentru talentatul jucător al celor de la Benfica Lisabona, Joao Felix (19 ani), anunță presa din Spania, anun'[ MEDIAFAX.

Echipa lui Diego Simeone ar urma să plătească o sumă foarte mare în schimbul fotbalistului, iar clauza de reziliere pe care lusitanul ar urma să o aibă pe Wanda Metropolitano este, de asemenea, uriașă.

Citește și: Scandal la ședința PSD între Ciolacu și Oprișan .

Prestaţiile internaţionalului portughez i-au făcut pe şefii lui Atletico să ofere nu mai puţin de 120 de milioane de euro pentru transfer. Mai mult, clauza de reziliere pe care o va avea Joao Felix va fi, potrivit spaniolilor de la AS, de 350 de milioane de euro.

Joao Felix a avut un prim sezon excelent la Benfica Lisabona. Acesta a fost promovat de la academia clubului la prima echipă şi a înregistrat 20 de reuşite şi 11 pase decisive în 43 de partide, performanțe care l-au propulsat şi la naţionala Portugaliei.

Între 2008 şi 2015, Joao Felix a jucat pentru juniorii rivalei FC Porto, iar apoi a ajuns la echipa U17 a Benficăi. Lusitanii au ajuns, în acest sezon, până în sferturile de finală în Europa League, dar au fost eliminaţi de Eintracht Frankfurt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.