Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocuri interesante în PNL: marele favorit pentru șefia PNL București (Surse)

om-cu-fata-de-semnul-intrebarii1

Ciprian Ciucu a demisionat din funcția de președinte al PNL București. Acesta a spus că are proiecte importante la Primăria Sectorului 6 și nu mai poate ocupa și o funcție politică importantă.

Sursele noastre susțin că, de fapt, Ciprian Ciucu, a demisionat în urma unui scandal cu liderii PNL, Nicolae Ciucă și Lucian Bode.

Liberalii caută acum înlocuitor pentru Ciucu, iar conform surselor noastre marele favorit este Sebastian Burduja, actual lider al PNL Sector 1 și ministru al Cercetării.

Acesta era luat în calcul și pentru funcția de ministru al Finanțelor, minister care va reveni PNL, după rotativă. Șefii PNL au alte planuri pentru Finanțe, așa că îi vor da lui Burduja funcția de lider al PNL București pentru a-l ”recompensa”. Cei de la PNL îl vor propune pe Sebastian Burduja într-o ședință a Biroului Politic Național, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Cel mai probabil, Burduja va fi candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, asta pentru că este principalul rival al actualului primar Clotilde Armand.

Rareș Bogdan la Primăria Capitalei?

În aceste condiții, PNL își face alte calcule pentru Primăria Capitalei și este posibil să asistăm la mișcări spectaculoase pe scena politică, în următoarea perioadă.

La Capitală se vorbește intens despre faptul că ar putea fi aruncat în luptă Rareș Bogdan, actual europarlamentar al PNL și unul dintre liderii cu cea mai mare cotă de încredere din PNL.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.