Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jocurile Europene: Mălina Călugăreanu: Nu mă aşteptam la rezultatul acesta!

scrima

Stelista Mălina Călugăreanu a cucerit, duminică seară, prima medalie a sa într-o competiţie importantă de seniori şi cea dintâi distincţie a scrimei româneşti la această ediţie a Jocurilor Europene: bronz la floretă feminin individual, potrivit news.ro.

Sub privirile din tribună ale Laurei Badea - singura campioană olimpică la individual a României – Mălina a cedat dramatic în semifinale, scor 13-14 la tuşa de aur, cu poloneza Julia Walczyk-Klimaszyk, iar la câteva ore după festivitatea de premiere a făcut câteva declaraţii pentru contul oficial de Facebook al Clubului Steaua Bucureşti.

“A fost o zi plină. Sincer, nu mă aşteptam la rezultatul acesta după ce am avut o evoluţie foarte slabă la Europenele din Bulgaria, de acum 10 zile. Am făcut o scrimă de care m-am bucurat. A fost o zi cu multe emoţii şi cu oboseală fizică. Mentalul m-a ajutat mult. Nu am avut presiune şi s-a văzut asta în evolutia mea”, a spus sportiva în vârsă de 26 de ani.

În ceea ce priveşte viitorul, Mălina e decisă să obţină biletul pentru a doua sa participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea de la Rio de Janeiro, din 2016: “ Mă gândesc mereu la Paris, iar rezultatul de la Jocurile Europene îmi dă mai multă încredere. Sunt hotărâtă să mă calific, indiferent de criteriu”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.