Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joe Biden s-a făcut mic în fața lui Vladimir Putin: Nu a avut curajul să discute despre Crimeea

www.marketwatch.com
Vladimir Putin / Joe Biden, Putin, Biden,

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, nu a abordat tema Crimeii în timpul convorbirii telefonice cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat secretarul de presă al Kremlinului, Dmitri Peskov. În același timp, Peskov a declarat că nu a avut loc o anexare și că trebuie recunoscută aderarea Peninsulei la Rusia, scrie ”Kommersant”.

Publicația amintește că Joe Biden a afirmat că SUA nu va recunoaște niciodată anexarea Crimeii. Potrivit spuselor sale, Washingtonul lucrează la o modalitate de a trage Rusia la răspunere pentru anexarea Peninsulei.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

”Înțelegeți, este, într-adevăr, chiar imposibil ca anexarea Crimeii să fie recunoscută, a declarat Peskov adresându-se jurnaliștilor. Pentru simplul motiv că nu a existat nicio anexare a Crimeii. A existat reunificarea Crimeii cu Rusia, în conformitate strictă cu toate normele de drept internațional… Pur și simplu, trebuie recunoscut actul de reunificare a Crimeii cu Rusia și faptul că, slavă Domnului, Crimeea a dobândit de destul de mult timp statutul de una dinte regiunile Federației Ruse”.

”Kommersant” menționează că Biden și Putin au discutat telefonic la 26 ianuarie. Întrebat dacă pe durata convorbirii președintele SUA a ridicat problema Crimeii, Dmitri Peskov a răspuns: ”Nu”, scrie vestidinrusia.ro.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze ,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.