Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

John Williams a încheiat recent lucrul la coloana muzicală a noului film al seriei 'Star Wars'

star wars

Compozitorul american John Williams a încheiat recent lucrul la coloana muzicală a noului film al seriei "Star Wars", proiect cunoscut momentan doar cu titlul provizoriu de "Episode IX", însă munca sa nu s-a oprit aici, notează sâmbătă publicaţia Indiewire, scrie Agerpres.

Celebrul muzician care şi-a lăsat amprenta muzicală asupra seriei "Star Wars" încă de la începuturile acestei serii, acum 40 de ani, compune şi tema muzicală pentru parcurile de distracţii Disney "Star Wars" ce vor purta denumirea de "Galaxy's Edge" (Marginea galaxiei n.r.) şi vor fi inaugurate anul viitor.

Disney le propune iubitorilor de parcuri tematice şi fanilor "Star Wars" în special să viziteze localitatea fictivă Black Spire, un nod comercial izolat de la marginea galaxiei, aflat în decorul unei planete acoperite de o veche pădure pietrificată. Black Spire este prezentat ca un centru asemănător oraşului Casablanca din celebra pelicula cu acelaşi nume, în care forţele binelui şi răului se ciocnesc pentru dominaţia galaxiei.

Citește și: Un Glob de Aur primit de Marilyn Monroe, vândut pentru o sumă record

c a câştigat 5 premii Oscar, printre care şi unul pentru coloana sonoră a primului film al seriei "Star Wars". Coloana sonoră pe care a compus-o pentru primul film al seriei a fost numită, în 2005, cea mai bună coloană sonoră a unui film american de către Institutul American de Film şi înregistrarea este păstrată în Biblioteca Congresului de la Washington.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.