Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joker: S-a câștigat premiul de categoria I în valoare de aproape 4 milioane de lei

loto

La tragerea Joker, s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de aproape 4 milioane de lei. Biletul a fost jucat la o agenție din sectorul 2 al Capitalei și a fost completat cu două variante simple la Joker și o varianta la Noroc Plus, prețul fiind de 8,5 lei, anunță Loteria Română, scrie Mediafax.

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a câștigat și premiul de categoria a II-a, în valoare de 204.866,33 lei (aprox. 44.000 de euro), valoarea totală a câștigului obținut fiind de 4.045.837,72 lei (peste 868.000 de euro).

Citește și: RUȘINEA Europei: CSM București s-a făcut de RÂS în Germania! Vedetele plătite cu MILIOANE si-au BĂTUT JOC de suporteri

Ultima dată, premiul de categoria I la Joker s-a câștigat în dată de 02.08.2018 și a fost în valoare de 20.573.472,67 lei (peste 4,45 milioane lei), cel mai mare premiu din istoria acestui joc.

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica câștigul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.