Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Joker', încasări de peste 2 milioane de lei la debutul în cinematografele româneşti

Phoenix
cinema

Lungmetrajul „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a debutat în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 2 milioane de lei, scrie news.ro

Filmul regizat de Todd Phillips, premiat la Veneţia cu Leul de Aur, a fost vizionat de 96.830 de spectatori şi a generat încasări de 2.110.334 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Arthur Fleck este un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

Filmul „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez în rol principal, a coborât un loc în clasament. În al doilea weekend de la premieră, el a fost vizionat de 21.614 spectatori şi a generat încasări de 472.823 de lei.

Tot un loc a coborât în clasament „Ad Astra”, cu Brad Pitt în rol principal. Lungmetrajul regizat de James Gray s-a clasat pe poziţia a treia după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 11.051 de spectatori şi a generat încasări de 267.102 lei.

Citește și: După ce a spus că mama sa a vândut-o pentru a fi VIOLATĂ, Demi Moore ZGUDIE Hollywoodul și dezvăluie: Cine este VIOLATORUL vedetei

Animaţia „O belea de căţel/ Trouble” s-a menţinut pe poziţia a patra. În al patrulea weekend de la premiera românească, filmul a generat încasări de 248.650 de lei şi a fost vizionat de 12.429 de spectatori.

Animaţia „Mosley: Povestea trolifanţilor”, regizată de Kirby Atkins şi Jun Huang, a debutat pe poziţia a cincea, cu încasări de 161.509 lei şi 8.842 de spectatori. O specie de creaturi, cunoscute ca trolifanţi, se răzvrătesc faţă de viaţa lor supusă şi pornesc într-o călătorie pentru a găsi oraşul mitologic Uprights.

Lungmetrajul de acţiune „Rambo: Ultima luptă/ Rambo: Last Blood”, regizat de Adrian Grunberg, cu Sylvester Stallone în rol principal, a coborât trei locuri în top, până pe şase. În al treilea weekend de la premieră, filmul a fost vizionat de 6.844 de spectatori şi a generat încasări de 148.793 de lei.

Filmul de acţiune „Cod roşu în serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler şi Morgan Freeman în distribuţie, a ocupat locul al şaptelea, în coborâre o poziţie. În al şaselea weekend de la premieră, lungmetrajul a fost vizionat de 5.086 de spectatori şi a generat încasări de 117.220 de lei.

Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter Two” a coborât trei locuri în clasamentul românesc, clasându-se pe opt. În al cincilea weekend de la debut, a generat încasări de 106.950 de lei, după ce a fost vizionat de 5.094 de spectatori.

Lungmetrajul de animaţie „Playmobil: Filmul” s-a clasat pe poziţia a noua, în coborâre două locuri, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 4.154 de spectatori şi a generat încasări de 74.544 de lei.

Spinoff-ul „Furios şi iute: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba şi Helen Mirren în distribuţie, a pierdut tot două locuri în top. Filmul s-a clasat pe poziţia a zecea, după ce, în al zecelea weekend de la debut, a fost vizionat de 2.858 de spectatori şi a generat încasări de 72.125 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.