Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jon Bon Jovi și Bryan Adams, diagnosticați cu COVID-19

biography.com
 Jon Bon Jovi

Muzicienii Jon Bon Jovi și Bryan Adams au fost diagnosticați cu Covid-19, astfel că și-au anulat aparițiile publice programate zilele acestea.

Bryan Adams urma să cânte sâmbătă seară împreună cu Christina Aguilera, Mickey Guyton și H.E.R. la gala Rock and Roll Hall of Fame, în semn de omagiu adus Tinei Turner, inclusă anul acesta în for.

El s-a retras din program în ultimul moment, scrie Variety, fiind testat pozitiv cu Covid-19 înainte de a ajunge la Cleveland pentru ceremonie. Locul lui a fost luat de starul country Keith Urban.

Tuturor participanților la evenimentul de sâmbătă seară le-a fost cerut să prezinte un rezultat negativ la testul Covid, indiferent dacă au fost vaccinați.

Un reprezentant al lui Adams a confirmat că testul artistului a ieșit pozitiv și că el este complet vaccinat și nu prezintă simptome.

De cealaltă parte, Jon Bon Jovi a fost nevoit să își anuleze apariția și recitalul de sâmbătă seară din Miami. Un reprezentant al lui a declarat că a fost testat pozitiv și a completat: „Jon este complet vaccinat și se simte bine”.

Vestea anulării apariției lui Jon Bon Jovi a fost anunțată după ce spectatorii se adunaseră deja la Loews South Beach pentru evenimentul dedicat fanilor, intitulat „Runaway With JBJ”.

Nu e prima dată când trupa Bon Jovi este afectată de Covid-19. Claviaturistul Dave Bryan a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul pandemiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.