Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jordan Henderson pleacă din Arabia Saudită la Ajax

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Mijlocaşul englez Jordan Henderson, fostul căpitan al echipei Liverpool, a părăsit clubul saudit de fotbal Al-Ettifaq pentru a se alătura formaţiei Ajax Amsterdam, a anunţat, joi, clubul olandez, citat de AFP.

Henderson, în vârstă de 33 de ani, a semnat un angajament pentru "doi ani şi jumătate, până la 30 iunie 2026", a transmis Ajax.

Internaţionalul englez (81 selecţii) a încheiat un acord cu Al-Ettifaq "pentru rezilierea contractului său", a indicat noul său club.

"Noi ne doream un mijlocaş experimentat cu calităţi de lider. Jordan Henderson este acest tip de jucător", a precizat într-un comunicat de presă antrenorul John van't Schip.

Henderson nu s-a adaptat şi a decis să pună capăt înţelegerii sale pe trei ani cu Al-Etiffaq, antrenată de compatriotul său Steven Gerrard, cu care a fost coechipier la Liverpool.

În vara trecută, Jordan Henderson s-a despărţit de FC Liverpool, echipă la care a jucat timp de 12 ani, lăsându-se tentat, la fel ca multe alte staruri, de contractele foarte lucrative din campionatul saudit, o alegere foarte criticată în Anglia şi motivată de internaţionalul englez (81 de selecţii, 3 goluri) prin dorinţa de trăi o nouă experienţă fotbalistică, într-o ligă aflată în plină expansiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.