Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jordi Cruyff va antrena echipa Shenzhen FC

Tehnicianul olandez Jordi Cruyff va pregăti echipa chineză Shenzhen FC, în locul italianului Roberto Donadoni, demis din cazuza rezultatelor slabe, informează lequipe.fr. potrivit news.ro

Aceasta nu va fi prima experienţă în China pentru fiul legendarului Johan Cruyff. El a mai antrenat formaţia Chongqing în sezonul 2018-2019.

Luna trecută, Jordi Cruyff a ajuns la un acord cu Federaţia Ecuadoriană de Fotbal (FEF) pentru rezilierea contractului de selecţioner, la şase luni după instalarea sa în funcţie şi fără niciun meci disputat.

Cruyff semnase un contract pe trei ani în ianuarie şi avea un proiect ambiţios de a califica naţionala ecuadoriană la Cupa Mondială din 2022.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Însă instabilitatea de la nivelul conducerii federaţiei şi îndepărtarea directorului sportiv Antonio Cordona, persoana lui de încredere, precum şi pandemia de coronavirus, l-au făcut pe tehnicianul olandez să renunţe la post. Cruyff a părăsit Ecuadorul în martie şi nu a mai revenit.

În vârstă de 46 de ani, Jordi Cruyff a mai antrenat echipa Maccabi Tel Aviv.

Shenzhen FC a obţinut doar o victorie şi a pierdut de trei ori în primele patru etape ale campioantului. Echipa ocupă locul şase din opt, în Grupa A, care este condusă de formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, cu zece puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.